Hotels Griekenland

Griekenland is een fantastisch vakantieland voor een zonvakantie. De wonderschone eilanden Kreta, Kos, Corfu en Lesbos zijn al jaren in trek bij Nederlanders. De Griekse gastvrijheid, het lekkere eten, de vluchtafstand van slechts 3 tot 4 uur, de prachtige stranden en het mooie weer zijn een aantal redenen om een zonvakantie naar Griekenland te boeken.

In Griekenland zijn een enorm veel hotels gevestigd, je hebt de keuze uit hotels met verschillende faciliteiten en kwalificaties(1 t/m 5 sterren). Op ZonvakantieHotels.nl vind je een groot aantal hotels in Griekenland. De hotels vind je in het blok rechts naast deze tekst. Op iedere pagina zijn onafhankelijke beoordelingen, foto’s, uitgebreide hotelbeschrijving, faciliteiten en de goedkoopste aanbieders geplaatst!

All inclusive of appartement?

Op de zonnige Griekse eilanden vind je hotels en appartementen met verschillende verzorgingen. Het aantal all inclusive hotels is de laatste jaren sterk gegroeid, liefhebbers voor een all inclusive hotel zitten dus ook in Griekenland goed. Mocht je liever uit eten gaan of zelf koken dan zijn een van de vele appartementen wellicht een betere optie. De hotels in Griekenland zijn over het algemeen goed verzorgd en er zijn ook veel familiehotels te vinden met kidsclub.

Ook het aantal 4 & 5 sterren hotels is groeiende, wat dacht je bijvoorbeeld van een verblijf in Aqualand Village? Het all inclusive 4 sterren hotel met compleet waterpark! Zeer geschikt voor families. Mocht je uiteraard liever iets goedkoper verblijven dan zijn er ook genoeg hotels te vinden in Griekenland.