Hotels Tunesië

Tunesië is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste vakantielanden voor een zonvakantie. De prachtig witte stranden in Tunesië worden omringd door prachtige palmbomen en de helderblauwe zee maakt het sprookje voor een zonvakantie compleet. De afgelopen jaren is het aantal hotels in het Afrikaanse land hard gegroeid, met name de all inclusive hotels doen het erg goed. De hotels zijn gelegen (vlak) aan de kust en hebben veelal 3 t/m 5 sterren kwalificaties.

Op ZonvakantieHotels.nl vind je de goedkoopste en beste hotels in Tunesië. Het overzicht met alle hotels vind je in het rechts van deze tekst. Op elke hotelpagina bieden wij handige informatie aan om je te helpen bij het maken van een juiste hotelkeuze. Denk hierbij aan info over faciliteiten, beoordelingen, uitgebreide hotelomschrijving en de goedkoopste hotel aanbieders.

Golf van Hammamet of Djerba?

De drie gebieden waar de meeste toeristen heen gaan voor een heerlijke zonvakantie zijn: Golf van Hammamet en Noord Tunesië. Een vakantie naar de Golf van Hammamet betekent een kennismaking met de typische strandvakantie plaatsen van Tunesië. Djerba is een klein tropisch eiland en een van de populairste bestemmingen van Tunesië. Jaarlijks bezoeken een groot aantal toeristen dit eiland, het team van ZonvakantieHotels.nl raad een bezoek aan Djerba ook zeer zeker aan!

Keuze uit veel 4 & 5 sterren resorts

De resorts aam de Tunesische kust hebben veelal 4 of 5 sterren, de hotels zijn vrijwel allemaal all inclusive en worden voor een spotgoedkope prijs aangeboden in combinatie met vlucht. Zo ga je bijvoorbeeld al op zonvakantie inclusief hotel voor slechts 199,-! De hotels worden over het algemeen zeer positief beoordeeld en hebben een all inclusive buffet met internationale gerechten. Uiteraard worden ook lokale specialiteiten uitgelicht, het is wellicht leuk om dit ook te proberen tijdens jouw reis naar Tunesië.