Hotels Curaçao

Curaçao, een tropisch eiland met prachtige stranden. Met Nederlands sprekende bevolking is Curaçao de perfecte vakantiebestemming voor Nederlanders. Het prachtige eiland wordt niet voor niets jaarlijks bezocht door duizenden Nederlanders voor een heerlijke onbezonnen vakantie. Een zonvakantie naar het eiland met Nederlandse achtergrond kan al geboekt worden vanaf 449,-!

Je hebt de keuze uit een mooi aanbod aan hotels in Curaçao. ZonvakantieHotels.nl heeft een groot aantal van de populairste hotels in Curaçao op deze website geplaatst. Je vindt bij ieder hotel recensies, faciliteiten, foto’s en een uitgebreide beschrijving. Ook heeft het team van ZonvakantieHotels.nl bij alle hotels de goedkoopste aanbieders geplaatst!

Hotel in Willemstad of aan de kust?

Curaçao is relatief een klein eiland, toch is de locatie van je hotel van groot belang. Zo heb je de keuze uit hotels in Willemstad, het voordeel hiervan is de centrale locatie op het eiland en je zit dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland. Mocht je meer willen zonnen, dan is een hotel aan het strand wellicht een betere optie. Er zijn een groot aantal resorts waarbij het hotel direct aan het strand gelegen is!

All inclusive hotels, bungalows en appartementen

Je hebt in Curaçao de keuze uit een grote diversiteit aan hotels. Bedenk voor je reis goed wat je wilt gaan doen in Curaçao, wil je puur genieten van zon, zee en strand? Dan is een all inclusive hotel aan het strand wellicht een goede optie. Wil je veel vrijheid hebben? Kies dan voor een van de vele (luxe) bungalowparken in Curaçao. Het is allemaal mogelijk op dit schitterende eiland, houdt er rekening mee dat de prijzen van de verschillende verblijven erg verschillen.